POVESTEA NOASTRA


Cash Pot, o companie cu un management cu multi ani de experienta in acest domeniu, se remarca prin Sali de Jocuri amenajate si decorate dupa cele mai noi tendinte in materie de confort si eleganta, oferind o combinatie unica de provocare si divertisment.

Locatiile Cash Pot reprezinta destinatia perfecta pentru pasionatii de gambling, asigurand o zona propice jocului, o diversitate de aparate de ultima generatie, dar si o atmosfera prietenoasa si relaxanta.

* * * * *

Promotii


Cash Pot duce salile de joc la un nou nivel, oferindu-le clientilor sai atat alternative de joc variate, cat si un pachet complet de divertisment si relaxare.

Pus in centrul atentiei, CLIENTUL beneficiaza de cele mai interesante promotii, turnee, sisteme de jackpot si premii atractive.

Servicii de inalta calitate


In demersul de a oferi cele mai bune servicii clientilor sai, CashPot pune la dispozitie free bar cu cele mai rafinate bauturi, free buffet si creeaza o experienta unica prin petrecerile incendiare si invitatii speciali care asigura buna dispozitie.

CASHBACK


 Ne place sa ne rasplatim clientii fideli!

Cardurile de fidelitate CASHPOT ofera jucatorilor nostri o serie de beneficii, avantaje si sansa de a participa la toate promotiile active. Mai multe informatii se pot afla in locatiile noastre. Te asteptam sa ni te alaturi!

* * * * *